Om oss i butiken

OM KOX IN KULLO

Med en kärlek till Vansbro öppnade vi 2004 en liten inredningsbutik i en gammal fin affärslokal på en mysig bygata. En tuff butik med hemkänsla- Rolig inredning & Tuffa barnkläder i en härlig röra blev våra ledord, som håller än.


Nu håller vi till i ett vackert gammalt Mejeri mitt i byn med ett av Sveriges bästa konditorier som granne Med märken som: Different Design, Sagaform, Klockargårdens, Stikkan Design,Majas Cottage, Svanfeldts, Alot Design, Ann Viktoria, Cult Design, LEGO,Jabadabado, Hjelms, Brigbys, Muddus te, Lemmelkaffe , Name it, Minymo, Boel & Jan och lokala hantverkare försöker vi tillgodose Vansbrobor med hållbara barnkläder, trevliga inredningsdetaljer & kalasiga grejer för alla.


Mycket vatten har verkligen runnit under de kända Vansbro broarna. Nu är det dags att välkomna er till vår webshop. Vi hoppas verkligen att ni upplever samma butik här, annars är ni alltid varmt välkomna att hälsa på oss live. Ordet kullo betyder ett kvinnligt släkte från Dalarna & det är just det vi är, stolta Dalkullor!


Välkomna in till Kox In kullo  Eva & Helena

unsplash